Live Blackjack bij Unibet


Casino
Bonus
Visit
Speel 🎰🎰 Nu Live Blackjack Bij Unibet

Blackjack tips

Steeds meer mensen vinden het heerlijk om een spelletje blackjack te spelen als zij willen ontspannen. Je spanning zal wel toenemen wanneer je bijv. met meer geld speelt. Maar het gaat er om dat jij in gaat zien wat de voordelen zijn van het gokken.

Daarom geven wij je graag een aantal tips zodat jij weet wat een spel met je kan doen. Je kunt zelf nagaan welke tips jouw spel leuker kunnen maken, ervaar het daarom en lees alles op je gemak door. De rest gaat vanzelf en zo weet jij wat jouw winstkansen zijn.


Verzekering wel of niet?

Tijdens een spel kan er een verzekering worden genomen, maar dat wordt afgeraden. Je gaat dan namelijk een extra inzet plaatsen en de kans dat je wint is nooit zeker. Het kost je vaak alleen maar extra geld en dat is toch zonde?


Basisstrategie volgen

Een basisstrategie volgen is het beste wat je kunt doen. Zo maak je jezelf de spelregels eigen en kun je ook wat extra toepassen zodat het spel wat spannender kan worden. Pas niet direct een ingewikkelde strategie toe, want dit maakt het spel alleen maar lastiger.


Splitsen

Als je twee azen hebt is het aan te raden om altijd te splitsen. Je hebt dan namelijk een grote kans om zo dicht mogelijk bij de 21 punten in de buurt te komen.


Verloren? Stop op tijd

Als je hebt verloren, dan moet je niet proberen om dat verlies terug te willen winnen. Doe je dat wel, dan focus je je puur op het geld en is het ontspannen idee en het spel verdwenen. Het lukt je niet om alles terug te winnen, je gaat je frustreren en het is geen leuk moment meer.

Stop daarom op tijd met spelen en probeer het op een later moment opnieuw. Wellicht heb je dan meer geluk en kun je geld winnen.


Oefenen is aan te raden

Door te oefenen krijg je de techniek van blackjack steeds beter onder de knie. Je ziet namelijk wat de kaarten in een spel met je kunnen doen en hoe dat de bank reageert. Ook zie je in hoe dat een strategie kan uitwerken in een spel.


Speel met pauzes

Door met pauzes te spelen zorg jij ervoor dat je je kunt blijven concentreren. Je kunt even een spel doen en dan even een pauze nemen, richt je op wat anders en dan weer een gokje wagen.

Dit zorgt ervoor dat je je aandacht even elders op kunt richten en dan kun je je weer volop focussen op het spel. Het kan ook zijn dat je even bent afgeleid en ook dan is het beter om even pauze te nemen en dan kun je later weer opnieuw spelen.